KÖKSCHEF/KOCK

Vi söker dig som har bred erfarenhet av matlagning inom hotell och restaurang. Du har stor erfarenhet av ledarskap i liknande position och du är en trygg, peppande och prestigelös ledare. Du behöver ha ett stort intresse och kunskap om mat och dryck, kunna bygga attraktiva menyer och följa med trender på marknaden. Våra ledord är god mat av hög kvalitet. Vi tillhandahåller svenska klassiska rätter samt a la´carte.

Tjänsten som köksmästare/Kock innebär ansvar för;
*Drift, resultat och personalansvar för köksavdelningen inkl. disken som levererar mat till frukost i restaurang Elsabo Krog & Elsabo Bed & Breakfast. Här förekommer driftarbete, schemaläggning, planering, inköp och kostnader, personalansvar samt resultatansvar och bokslut.

Övrig information;
Köksmästaren är en del av ledningsgruppen och rapporterar direkt till hotelldirektören. Tjänsten är heltid och fördelas enligt följande;
• 75% drift i köket, skift dag, kväll, vardag och helg.
• 25% administrativa köksmästaruppgifter
Vi kan garantera dig en utvecklande tjänst där det finns många möjligheter. Du är med och bygger från grunden av anläggningen Elsabo Herrgård.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Dag, kväll, helg
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: Roland Lohr gen Stahl, platsansvarig, 0708-13 55 07
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Ansök online.

0/350

Fält med (*) är obligatoriska.