Kökschef & Kock sökes till Elsabo Krog(Elsabo herrgård)

Kökschef och kock sökes till Restaurang Elsabo Krog

En halvtimme utanför Oskarshamn hittar du Restaurang Elsabo Krog i natursköna Berga.. Vi söker nu en erfaren, varm och självgående kökschef samt en ytterligare kock för att leverera mat som en upplevelse tillsammans med utvalda drycker.

Om tjänsten

Tjänsten är från nu eller enligt överenskommelse och på helårsbasis, men stämmer inte det kan vi även tänka oss kortare tid över säsong. Personalrum och/el bostad kan erbjudas.

Arbetsuppgifter (kökschef)

Ansvara för daglig drift, tillagning av lunch, à la carte, catering, event, grillning m.m. Ansvara för varubeställningar, inventering, menyer, hygien, råvarukostnad och köks rekryteringar. Sist men inte minst, hålla en skön stämning i köket som smittar av sig både mot servisen och gäster.

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser gärna att du är kreativ, nytänkande, resultatorienterad med koll på trender och nyheter inom ditt område. Att du har en social förmåga, lätt för att samarbeta, ledaregenskaper, drivs av ett högt tempo och självklart brinner för bra service är viktigt för oss. Är stresstålig, men klarar av att arbeta lugnt och metodiskt. Goda kunskaper om svensk husmanskost samt språket krävs.

Om oss

Vi är en hotell & konferensanläggning under uppbyggnad och en året runt-krog som ligger vid Älgsjön i Berga, Högsby kommun. Trycket är extra hårt under sommarperioden. Vi arbetar med ledord som kvalitet och omtanke, engagemang, entusiasm, ”det oväntade” – allt med en ”touch av god mat med dryck i en fantastisk omgivning. Märk mailet med rollen du söker och maila ansökan, Cv & personligt brev till samt löneanspråk till;

info@elsaboherrgard.se